Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2008 13:38 - Интервю с 30 Seconds to Mars след наградите на МУЗ Тв (Москва)
Автор: 30secondstomars Категория: Музика   
Прочетен: 1231 Коментари: 0 Гласове:
0



Какви бяха причините да съберете групата преди 10 години?
Джаред: В същност всичко започна на още 10 години по-рано. Тогава още не съвсем професионално, но все пак. А защо... не знам. Искахме го. Защо, напримир, ти трябва да се катериш по планина-защото там е върха. Ние искахме върха.
Е, от вас такъв връх вече е бил покорен- вашата актьорска кариера в Холивуд не можеш да наречеш неудачна. Зад гърба си имате много големи проекти, съвсем недавно изиграхте Марк Чепмън. Та защо ви е на вас, призната кинозвезда, ангажиран в най-гръмки кинопроекти да участвате в рок група?
Джаред: Ако имате едно дете, не си задавате въпроса защо ви е второ? Вие просто го раждате и това е. Защото искате да имате две, а може би и три деца. За мен киното и музиката са двете ми големи деца, като във всяко едно трябва да се отдаваш. И се старая да направя всичко, за да са добре и двете ми "деца". Това е всичко. Какво толкова има в това, че искам да имам два големи интереса в живота си? А Чепмън приех да изиграя съвсем съзнателно. Ленън за мен е легенда. И си помислих, че за мен като актьор, е важно да се окажа в ето такава некомфортна, сложна психологически ситуация. Приисками се да изразя тъмната страна на човека, на душата. За това се съгласих и го изиграх.
А Шенън и Томо имат ли някакви големи увлечения, освен музиката?
Шенън: Аз обожавам мотори, бързи коли и бързи жени. Да се разхождам обичам.
Томо: Не го слушайте. Той въобще не обича да се разхожда. Той е тъп американец. А аз обичам хубавите шеги. Ето аз, например, переодически се занимавам с нейрохирургия... Такова готино занятие.
Шенън: Томо е много успешен хирург, мога да ви запозная с пациентите му. И него не дейте го слуша-той има само един интерес-да си чисти зъбите с конец за зъби.
А да колекционирате конците за зъби не сте ли пробвали?
Томо: Между другото добра идея. Трябва да започнем.
Шенън: А после от тези конци трябва да направим концертна блуза за Джаред. Блуза от окървавени конци за зъби-това ще се гледа много готино на сцената. И въобще отличен арт-проект. Слушай, ти ни даваш добри идеи.
Не забравяйте за копирайт. Джаред, освен всичко останало, сте изучавали и живопис.  Това помага ли ви някак в работата?
Джаред: Переодически рисувам ескизи за оформлението на нашите албуми, за мерчендайзинга ни, за тенески. Фактически ние сами си измисляме всичко. И дизайна в това число. Много от моите визуални идеи се използват в клиповете ни. Ето вчера, някаде тук у вас видях една гигантска картина от няколко части. Потресаващо! Трябва да си я купя.
Вашите клипове винаги снимате на най-неочаквани места. Китай и Гренландия не са най-честите и понятни локации за снимки. На кое друго екзотическо място бихте искали да снимате?
Джаред: В Сибир. Искам екстрийм и сняг.
Томо: Сибир можем да заменим на Канада. Ширината е една и съща.
Въобще разказвали ли са ви къде са ви докарали и в какво събитие участвате? Хареса ли ви да сте на една сцена с Дженифер Лопез, а също и с победителя от Евровизия Дима Билан?
Шенън: По дяволите, а аз мислих, че ще сме на една сцена с The Doors.
Джаред: А какво е това Евровизия? Не, ние не сме в курса на всички детайли, ние пристигнахме да работим. Поканиха ни на церемонията на награждаването на руски музикален канал. Ние просто бяхме щастливи от възможността да свирим в Москва. Мисля, че нашата музика говори сама за себе си, а канала явно е заинтересован да привлече рок групи, за разнообразие. А какво, да не би да сме се забутали в нещо лошо?
Томо: Нас въобще не ни смущава това, че ние рок група участваме заедно с поп изпълнители. Нищо лошо в това няма. Когато МТВ раздава своите награди легендите на рока пеят на една сцена с бойс-бандите, и никой до сега не се е оплаквал. А и при това ние никого тук не знаем, е освен Джей Ло. Но на нас ни бе любопитно.
Джаред и Шенън, вие сте братя, израснали в бедно семейство. Бедността за артиста- това е важен опит? Как ви повлия това на вас?
Шенън: Бедността не ти дава възможност да се отвличаш от това, което в действителност е важно. Аз не съм имал някои играчки и за това се занимавах с важни неща. А и при това фантазията се развива по-добре. Така че в моя случай бедността бе в положителна роля. 
Джаред: Имайки този опит, станахме много социално активни. И това не е поза, това е продължение на нашите интереси. Чрез нашата музика можем да привлечем вниманието към наистина важни неща. Участваме в множество благотворителни акции. И сме щастливи, че успяхме да си предоставим възможност да се делим в нещо с хората. 
То ест вие сте такива романтици?
Томо: Ами разбира се!
Шенън: Какъв романтик съм аз, само ме погледни (демонстрира лошо лице)
Джаред: Всичко зависи от това, какъв смисъл влагаш. Ние сме романтици, понеже се отдаваме изцяло и с цялата си страст в това, което правим. Между другото харесвам прическата ти...

Автор:Юлия Григорьева
Източник: Gazeta.ru

 



Тагове:   Mars,   москва,   наградите,   интервю,   МУЗ,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: 30secondstomars
Категория: Музика
Прочетен: 507513
Постинги: 200
Коментари: 322
Гласове: 231
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930