Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2008 19:04 - 30 Seconds to Mars: Семейни ценности (превод от сп. Kerrang!-15.02.2008)
Автор: 30secondstomars Категория: Музика   
Прочетен: 1680 Коментари: 1 Гласове:
0



Не съвсем обичайна тълпа излиза от стъклените врати на Mountfield Hall в Ливърпул. Тя е много разнообразна, смеска от възрасти, полове, обеми и даже националности. Но само да се заслушаш и вече ти става ясно. В тълпата говорят в минало време, не за това че ще ходят на концерт, а за това, че точно са били на такъв.Само преди някакви си 40 мин. тези 700 човека- а с тях още 1300- са били плътно притиснати един в друг, оглушително викайки, понеже Джаред Лето лично им е пожелал спокойна вечер.

Във всеки случай на момента.

Лето винаги обръща особенно внимание на това, че 30 Seconds to Mars обичат да вършат много неща не така както всички. Не малко други групи са твърдяли за себе си същото, но именно в този случай думите имат своето неоспоримо доказателство. След като групата напуска сцената,  се преместват в гримьорната. През това време в изпразващата се зала внасят маса и три стола. Тридесет минути по-късно Лето и останалите от групата- Шенън брат му на удърните и Томо Милишевич- заемат своите места по столовете и казват на охраната да отворят вратите на залата.
Охранникът изглежда объркан, понеже това не е точно по правилата.
"Всичко е наред- спокойно казва Лето, сякаш уговаря дете да махне допълнителните колела към колелото си- Всичко е нормално. Пускайте всички."
И тогава 700 човека се връщат в залата, за да се срещнат с музикантите. Следващите 65 мин. групата подписва всеки постер, всяко CD, всеки билет, всяка част от тялото, която някой предостави за подпис. Особенно значение има този факт, че независимо от дивните очи и слабата усмивка на Джаред, само две фенки молят да се разпише на собственото им тяло. И Лето изглежда не е съвсем сигурен как да постъпи в този момент.
Но както и да не звучи, в самото това действие не прозира никакъв сексуален подтекст, поскоро напомня на отношенията в семейството.
Точно в същият момент, 4000 мили на запад, Барак Обама и Хилъри Клинтън очароват жителите на Флорида. В културната столица на Европа за 2008 Лето прави същото по подобен начин. Той казва на всеки, че ще се види с него през май на еди кой си фестивал и отпраща феновете, които са подходящи за ролята на "гласа на народа" към журналистите.
"Давай, поговори с него- казва той, кимвайки към мен-Разкажи му всичко за себе си."

Сам от Ливърпул, на 17 години, с татуировка 30 Seconds to Mars на ръката. Майка му казва, че е напълно нормално да има татуировка, след като баща му одобрява. Сам смята, че групата, която днес имаше концерт е много по-добра от Бийтълс. Три минути след него към мен се присламчват Джаспър и Тина от Дания. Двойката е посетила 6 концерта от европейското турне. Това пътуване, по техни сметки, им е струвало около 5 000 евро. Но най-забележителна се оказа Лили от Люксембург. Тя също пътува с групата по всичките им концерти. Лили работи в НАТО и е пресякла океана, за да съвмести служебните си задължения с любовта към групата. Тази четиридесет годишна жена е посетила наи-малко половината концерти от това турне: Ливърпул, Лондон, Париж, Амстердам...
"Доста е трудно, но си заслужава"- утвърждава тя.
Не мислиш ли, Лили, че си малко "така"?
"Да, аз съм напълно луда!"

Следва продължение(извинете ме, но се изморих) :)



Тагове:   превод,   Mars,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. charlottesch - Друга фенка
26.02.2008 17:53
Страшно много харесвам 30STM.Преди година никой не можеше да ме види без слушалки и в тях да звучи някоя от песните им...За момента имам и други страсти,но те ни най-малко не засенчват любовта ми към 30STM...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: 30secondstomars
Категория: Музика
Прочетен: 507695
Постинги: 200
Коментари: 322
Гласове: 231
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930